NEJLEPŠÍ BROKOLICOVÉ TĚSTOVINY
V pánvi č. 1 na olivovém oleji osmahneme pórek (hodně), poté přidáme žampiony (hodně – asi tak jednu plechovku nebo přiměřeně čerstvých) a osmáhneme nebo podusíme, nebo co se to tam s tím vlastně děj… Můžem na to také těpnout kuřecí na nudličky, ale taky nemusíme… I bez nich je to dobré. V hrnci č. 2 si uvaříme těstoviny-nejlépe takové ty trubičky se skosenými kraji-myslím, že se jmenují Raviolli (hodně). V misce č.3 smícháme jednu smetanu ke šlehání, tři čtverečky taveného sýra, chilli, worchestr a sojovku, Mařík si může přidat i kečup nebo rajský protlak. No a v hrnci č. 4 si na páře (protože je to nejzdravější:) uvaříme brokolici. A pak: smícháme pánev č. 1 s miskou č. 3, nakrájíme nadrobno brokolici z hrnce č. 4, a v mícháme taktéž do směsi pánve č. 1 s miskou č. 3, a nakonec ještě vmícháme uvařené těstoviny z hrnce č. 2. Nádobí po kokot, ale oblizovat se budete až za ušima!
Ještě jsem zapomněla na sůl a pepř, ale to se rozumí samosebou…
Dobré chutnání, děkujeme za přání, bez povídání a odmlouvání…